Behöver ett vattentätt batteri fodral för din iPhone? Kontrollera Mophie Juice Pack H2PRO

Apple överraskade många genom att släppa sin $ 99 Smart Battery Case för iPhone i december. Det är nästan ett erkännande att batteriets livslängd på den senaste handenheten är inte bra för alla och att Apple vill ha en större del av tillbehörs paj.

För $ 30 extra skulle dock de som vill ha en mer robust och vattentät batterifacket göra klokt i att kontrollera Mophie s Juice Pack H2PRO. Jag har haft en iPhone 6s i en för ett par veckor och det fungerar som annonseras.

Mophie ska låta bekant för iPhone-ägare, eftersom det länge har erbjudit batteri fall för Apple telefoner.

Den här är lite annorlunda men på grund av att IP 68 vattentät betyg och eftersom det överstiger militära standarder för skydd. Detsamma kan inte sägas om Apples nya fall.

Och du kommer att få en hel del batteritid med Mophie.

Liksom företagets Juice par Air, jag t inrymmer en 2750 mAh nätdel över 1877 mAh kapacitet Apples egen batterifacket. Mophie säger som lägger 14 timmars taltid, 10 timmars surfning, 11 timmar video eller 50 timmars musikuppspelning.

Fallet i sig är en hård plast och är sammansatt av två delar som passar ihop. Den bakre halvan har skum skydd, en grön vattentätningspackning, blixt hamn och, naturligtvis, den extra batteri. Det finns 4 lysdioder för att se hur mycket saft som finns kvar, tillsammans med en knapp för att kontrollera effektnivån och för att aktivera batteriet. Laddning sker genom en förseglad USB-port med en medföljande kabeln.

Framsidan har en tunn, se igenom locket för iPhone display och Touch ID sensor (som fortfarande fungerar, men är inte riktigt lika exakt i mina tester), till knappar för din iPhone och en förseglad hörlursuttag hålla elementen ut. Mophie innehåller ett hörlursuttag extender väl. Det finns också en separat skärmskydd som Mophie rekommenderar gäller för din iPhone. Två dussin kläms ihop för att hålla den främre och bakre halvan av fallet förseglas.

Jag har inte tid Mophie batteritid tester officiellt, men jag fick alltid genom två heldagar (och lite) när du använder Juice Pack H2PRO med min iPhone 6s.

Dränka min telefon helt i vatten för drygt 20 minuter brydde sig inte min iPhone alls när i detta fall. (Tyvärr, jag kommer inte att tänja på gränserna!)

Den enda nackdelen jag ser är att batterilådan – som så många andra för robust eller vattentät publiken – är lite skrymmande. De rundade sidor gör upp lite för det, jag kände aldrig luren i fall var för stor efter en inledande anpassningsperiod.

Det finns ingen brist på tredje part – och nu Apples egna – batteri fall för iPhonen. Mophie har varit en go-to varumärke för år, dock, och Juice Pack H2PRO fortsätter den tradition av fasta produkter från företaget.

Om du inte behöver tätskikt eller robust skydd, är detta sannolikt inte fallet för dig. Om du gör, men detta är väl värt utseende.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones ? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå