Hej, Motorola! Var är det olåst bootloader du lovade?

Utvecklare uppmanar Motorola att göra bra på sitt löfte att leverera telefoner och tabletter med upplåsbara starthanterare.

Över på XDA-utvecklare Android utvecklare har sparkat av en kampanj som heter manövrering: M ake O ur s älvor H eard (#OPMOSH). Den uppmaning till handling är som ett tal från 300 eller Gladiator

Motorola Mobility Inc. har blivit känd för sina lögner, förtal sätt, och tendens att plana ut bevisa gång på gång att det bryr sig inte för sina kunder när de går ut ur butiken med sin Motorola-märkta enheten. Sedan början av Android, efter Droid en, har vi satt och tog vår låsta starthanterare som en man. Det kom att bli en kokpunkt – och en full-krig inleddes på sina sociala medier. Låter bekant? Samma sak som arbetat med HTC och nu med Asus. Vi fick en generisk “andra halvan av 2011” timing. Gissa vad! Det är nu Q1 2012, och inte bara har de missat sin deadline, men de har ignorerat alla bootloader-relaterade frågor, med tanke på NO officiella tillkännagivandet av sina planer fortfarande är i rörelse, och därmed måste ha glömt att vi är en kärna, engagerad gemenskap som önskar ingenting mer än att njuta av telefonerna som vi fick. Låt oss göra oss hörda ännu en gång, vrid upp värmen, och göra Moto (som HTC) kliva av sina åsnor och göra något. Alla räknas!

Usch, hårda ord. #OPMOSH Efterlyser en mångfacetterad attack på Motorola i form av

Om du är en utvecklare, och du vill Motorola att infria sitt löfte om en upplåsbara bootloader, kanske du vill överväga att få delta.

Amazon ger Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8

Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer

ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360-graders cabriolet

Huawei MediaPad M3 okta-core tablett

FCC klagomål, e-kampanj, Twitter kampanj, Facebook-kampanj, skriva på en petition

Tabletter, Amazon medför Alexa röst assistent till sina tabletter med uppgraderad Fire HD 8, Tabletter, Xplore Xslate D10, först ta: En tuff Android tablett för krävande miljöer, bärbara datorer, ASUS Zenbook Flip UX360CA, först ta: En lätt 13,3-tums 360- grad cabriolet, tabletter, Huawei MediaPad M3 okta-core tablett