HP Pre 3 avbröts i USA, enligt uppgift säljer ut i Tyskland

När redo att Hewlett-Packard första webOS flaggskepp mobiltelefon, har HP annullerats sina amerikanska planer för Pre 3 helt och hållet.

Nyheten kommer en vecka efter luren lanserades i Europa och efter dömd HP styrplattan avbröts.

Nu här är då fynd kommer in för de konsumenter som inte skulle ha köpt dessa prylar innan,. PC Magazine rapporterar att olåst Pre 3 kommer att diskonteras till motsvarande ungefär $ 75 i Europa. Även om en prisfall hittills inte har tillkännagivits ännu, snittet möjligen redan ägde rum i Tyskland, som PC Mag rapporterar att enheten magiskt redan har sålt ute. (Naturligtvis, vem vet hur många enheter var tillgängliga för försäljning till att börja med …)

För referens, Pre 3 ursprungligen säljer för 349 € ($ 502) på kontinenten och £ 299 ($ ​​494) i Storbritannien.

Pre 3 var först presenterades i februari som en affärsinriktad telefon med en slide-out QWERTY-tangentbord, en 3,6-tums multi-touch display (800 x 480 upplösning), en Qualcomm MSM 1.4GHz processor och mobilt stöd hotspot.

U.K. köpare kommer också att få ett fynd på styrplattan. HP har meddelat att dess tablett nu kommer att kosta £ 89 ($ 147) och £ 115 ($ 190) för 16GB och 32GB versioner respektive.

När det gäller de amerikanska konsumenterna, är HP erbjuder styrplattan för $ 99 och $ 149 för 16GB och 32GB versioner så långt lagret räcker, som har visat sig vara tillräckligt populärt nu för att öka styrplattan till toppen av Amazons nuvarande elektroniksäljare diagram.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Pekplattan och HP: s framtid i utbildning, HP styrplattan sten på börda: kundvagn glitch hämmar SMB brand försäljning, webOS: En övertygande OS som aldrig dök upp på hårdvara, HP: webOS hårdvara död, kan PC-verksamhet avskiljas, New HP TouchPad ägare gå få din gratis 50GB livstid moln lagring

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand