HP: s moln svit expanderar med hybridalternativ

Hewlett-Packard strävar efter att tillfredsställa fler potentiella kunder med tillägg av hybrid molnmiljön stöd i sin Converged Cloud portfölj för företag.

Meddelade bland HP Discover 2012 i Tyskland denna vecka, hävdade HP att dagens uppdateringar gör det möjligt för organisationer att bättre bygga, konsumera och hantera IT tjänster över privata, förvaltas och offentliga moln.

De flesta av de praktiska detaljer uppgraderingar är centrerade kring förbättringar av HP: s servrar och mjukvara för att förbättra snabbare och automatiserade moln distributioner – oavsett om de är offentliga, privata eller en blandning av båda.

Här är en inblick i några av de uppdateringar av Converged Cloud som är avsedda att göra hybrid möjliga stöd

HP chefer citerade också nyligen publicerats, intern forskning för att försvara motivation för att bygga hybridmolnfokuserade lösningar just nu.

Enligt den internationella studien, ungefär 75 procent av de tillfrågade organisationerna svarade att de har för avsikt att driva en hybrid molnleveransmodell.

Men en av de största problemen med moln antagande är att välja vilken väg att ta, vilket klargörs efter två tredjedelar (65 procent) av de tillfrågade ledande affärs- och teknik chefer medgav att de är bekymrade över inlåsning i samband med genomförandet av molnlösningar

Således, HP Chief Operating Officer Bill Veghte lovade i förberedda anmärkningar som med HP: s hybridalternativ ska kunderna kunna “mer kostnadseffektivt och enkelt dra nytta av flexibiliteten i molnet utan att äventyra deras servicenivåavtal företag.”

För referens, HP uppdrag Coleman Parkes Research att genomföra undersökningen, som bygger på svaren från 550 intervjuer bland ledande affärs- och teknik chefer inom företag (med mer än 1000 anställda) och mellanklass företag (med 500-1000 anställda) under oktober 2012 .

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

HP Cloud lösningar för kommunikation Service Providers (CSP): Tjänster utformade för företagskunder för att CSP att generera nya intäktsströmmar genom att bygga och driva molnmiljöer offentliga, HP Global Product Authentication Service (GPAs): En molnbaserad lösning med realtids autentisering förmåga att upptäcka och bekämpa förfalskade aktiviteter.

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand