HP styrplattan HP och Best Buy att återbetala prisskillnader för tidiga köpare

I HP styrplattan röran som skapades när företaget dödade tabletten förra veckan, early adopters kvar i kylan. Det fanns inte många av oss om HP är att bli trodd, och gruppen var förståeligt upprörd när HP tappade styrplattan prissättning i elden försäljning bin. De av er som köpte styrplattan till fullt pris eller en av de reducerade priser under produktens korta liv kan vila lättare. HP lutade uppgift på återförsäljare att återbetala eventuella skillnader i pris som kunderna betalade och $ 99 utförsäljning pris erbjuds för närvarande.

HP var först med att intensifiera och erbjuda ett pris match någon styrplattan kund som köpt från bolagets webbutik. Nästa Best Buy har klivit upp och visade genom sin community forum som pris matchning kommer att erbjudas. Best Buy anställda berättade igår skickade arga köpare bort utan hedra prismatchning, men det är tänkt att ändra dag. Återförsäljaren var redan erbjuder full återbetalning till styrplattan ägare i en 60 dagars öppet köp fönster, vilket innebär att alla av dem, men de som vill hålla styrplattan med pris matchande bidrag var avvisad.

Observera att Best Buy information tyder även det kommer nu att sälja pekplattor för försäljningspriserna för $ 99 och $ 149 för 16GB och 32GB modeller respektive clearance. Företaget vägrade att sälja dem så sent som i går för HP uppdrag priser.

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär

HPE i samtal för att sälja sin programvaruportfölj

HPE uppdateringar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand

Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, HPE avlastar “icke kärn” mjukvarutillgångar till Micro Focus i $ 8,8 miljardaffär, Enterprise Software, HPE i samtal om att sälja av sin programvaruportfölj, Enterprise, HPE uppdaterar Vertica, ökar maskininlärning funktioner i Haven Ondemand