Hur man går med dagens April 22 CISPA protest

De föreslagna Cyber ​​Intelligence Delning och Protection Act (CISPA) huvuden till senaten denna vecka för omröstning. Idag den 22 april, har förklarats en dag av protest.

Från och med denna uppdatering (4/22/13 01:15 PST), har nästan 400 mer än 500 medborgare webbsidor gått mörkt för “CISPA Blackout” som har webbplatser som Hak5, We Are Legion: The Documentary och vad är min IP? . #StopCISPA Är riktningen på # 7 på Twitter.

Nästan 165.000 170.000 personer har undertecknat Protect Internet Privacy: Stop CISPA framställningen. Över 827 tusen Nästan 833 tusen personer har undertecknat globala Stop CISPA petition ( “Spara Internet från USA”).

I själva verket är CISPA en blankocheck för USA federala regeringen för att utföra husrannsakan utan tillstånd, utan individer någonsin veta deras uppgifter togs och sedan, ja, skickas runt.

Det har nyligen lärt sig att CISPA skulle tillåta ett stort utbud av federala myndigheter – bland annat invandring, TSA, Homeland Security, FBI och det amerikanska justitiedepartementet, att lugnt tillgång till våra data från platser som sträcker sig från Facebook och Google till Apple, Amazon, och mer. CISPA skulle skydda företagen – men inte folket.

Den kumulativa effekten av att titta på denna lag stiga upp efter SOPA och PIPA, misslyckas, men återvänder med uppenbar likgiltighet för amerikanska medborgarnas rättigheter medan den amerikanska regeringen inte på ett tillfredsställande sätt skydda medborgarna data som redan har … Många människor känner sig hjälplösa, arg, och undrar vad de kan göra – om något.

CISPA hotar vår fjärde ändringen rättigheter – rätten mot “orimliga husrannsakan och beslag”. #StopCISPA #CISPABlackout

Eftersom CISPA är nu allmänt betraktas som djupt bristfällig och stinker av uppmärksammade korruption, många organisationer, webbplatser, företag och individer ansluter sig i dagens protest – först ringde och drivs av hacktivist enhet Anonym.

Här lägger du till din röst till protesten, med en mängd olika åtagandenivåer.

Behöver en blackout för att använda i morgon? anonyops.com/cispablackout/. Här är källkoden: anonyops.com/cispablackout/… #CISPAblackout

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Ett klick e-post: Skriv in ditt postnummer på denna EFF sida för en klick brev redo att skicka till dina exakta Senators – allt på en gång.

På Twitter: lägga #CISPABlackout eller # StopCISPA till tweets. Använd ikonen STOP CISPA för en dag. Tweet en nyhetsartikel om CISPA att öka medvetenheten.

På Facebook: ändra ikonen till STOP CISPA bild, dela artiklar om CISPA, och resurssidor för de vänner som vill delta i.

Underteckna ett enkelt online petition: På CISPAisback.org, kämpa för framtiden har en enkel petition säger Säg den amerikanska regeringen “. Brott vår integritet är inte ett alternativ” Ange en e-postadress, klicka, och du är klar.

Underteckna en stor petition: Gå med nästan 165.000 personer har undertecknat Protect Internet Privacy: Stoppa CISPA petition på Change.org.

Ring eller maila en senator eller två (eller fler): Börja ringa / faxa senatorer om CISPA på morgonen måndag 22 April 2013, vid 09:00 östra tid (06:00 PDT 13:00 GMT). Som en del av Projekt: Stoppa CISPA, OpenCongress.org har denna komplett lista över amerikanska senaten telefonnummer, faxnummer och e-kontaktpunkterna. och en praktisk how-to sida med tips för att ringa och skicka e-post, och provtext om vad man ska säga. (Även: här är den amerikanska senatens officiella roster / kontaktsida.)

Ännu enklare ringer: PhoneBank.org har satt ihop en mycket förenklad, alldeles utmärkt samtal skript på sin Stoppa CISPA och Skydda internetsida, komplett med senator lookup på sidan.

Delta i blackout: Anonymous erbjuder denna sida för hotlink användning, eller källkoden med nedladdningsbara bilder. Om du väljer att lägga till din webbplats till #CISPABlackout protest, har din webbplats läggs till denna enorma och växande lista.

Berätta varje representant i kammaren som röstade ja till CISPA hur man upplever sin röst (en kontaktlista är här). Tala om för dem att de ska försöka läsa agerar de röstar på. Och berätta för dem att de bättre få sina händer från Internet, eller nästa gång vi går ut för att äta glass de är alla som bor i den jävla bilen.

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer