Integrator Carousel lag med Polycom, NuPhysicia på telehälsa lösning

Videoteknik och enhetlig kommunikation integratör Karusell Industries har slagit sig ihop med videokonferenser leverantör Polycom och programutvecklare NuPhysicia att skapa en kombinerad telehälsa lösning som adresserar caseloaden förvaltning.

Tjänsten, som kallas DistribuCare, gör det möjligt för sjukhus, kliniker, apotek och andra sjukvårdsorganisationer för att skapa en “virtuell väntrum” för patienter, innan de tilldelas ett besök med en läkare eller sjuksköterska. Tanken är att skapa ytterligare ett sätt för människor som besöker upptagen vårdinrättningar att få vård, kanske genom en leverantör i en av flera avlägsna platser som kan “se” dem över telehälsa tjänst snarare än personligen.

Medicinska experter preparting för en enorm ökning i patientarbetsbörda som fler människor i USA får tillgång till sjukförsäkring “, säger James Marsh, vice vd på karusellen, i pressmeddelandet den nya tjänsten.” DistribuCare möjliggör medicinska nätverk för att bättre hantera den ökande efterfrågan på hälso- och sjukvård, samtidigt som en snabbare och effektivare upplevelse för sina patienter.

Lösningen kombinerar Polycom Enterprise-grade videokommunikation utrustning (som redan används i åtta av de 10 sjukhus i USA) med en patenterad telemedicin och medicinsk arbetsbelastning hanteringstjänsten som skapats av NuPhysicia. Fokus ligger på att samordna vård mer effektivt: mer än en virtuell plats kan ingå, NuPhysicia hjälper balans fall så att patienterna kan hanteras över mer än en plats. Karusell ger nätverks kompetens och integrationstjänster för att hantera systemet. Det ger redan IT-ledning och tjänster till hälso- och sjukvårdsföretag, inklusive Quest Diagnostics, Connecticut Barnens Medical Center och Bluecross Blueshield.

Företagen publicerar inte prissättningen för tekniken, eftersom det beror på den omfattning som krävs och antalet platser som stöds.

Recension: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder

Foscam C1 Lite HD trådlös kamera: Bra hårdvara, dålig kontroll

Dell-EMC att konvergera APAC kanal initiativ

Rörlighet, Review: Romoss bärbara laddstationen för företag som vill glädja sina kunder, hårdvara, Foscam C1 Lite HD trådlös kamera: Bra hårdvara, dålig kontroll, lagring, Dell-EMC att konvergera APAC kanal initiativ, Socialt företagande, Exploring Salesforce drag i community

Exploring Salesforces flytta in community