Integrator lanserar AWS beredskap Assessment Tool, tjänster migration

Förra sommaren, moln integrator, Cloud Technology Partners, infört en tjänst som kallas PaaSLane, där organisationer kan kontrollera ansökan källkod före en potentiell moln migration applikationer.

Tanken, är att hjälpa utvecklare och IT-chefer att identifiera problem som kan påverka prestanda, skalbarhet, säkerhet eller stabilitet vid förflyttning från en lokal infrastruktur i en privat eller offentlig moln.

Nu, Cloud Technology Partners lanserar en särskild version av tjänsten för Amazon Web Services (AWS), claming att det kan bidra till att minska tiden för att optimera och migrera Java-program för infrastrukturen med minst 25 procent. Fokus ligger på att stödja

Det finns mer än 30 olika regler som den använder för att bedöma och upptäcka eventuella problem. Dessutom PaaSLane för AWS undersöker hur en viss applikation använder tredje part databas, meddelande kö eller andra tekniker, och rekommenderar AWS-infödda tjänster som kan påskynda dessa saker. Stöd for.NET förväntas i början av december.

Den PaaSLane för AWS tjänsten är gratis under betaperioden, och det kommer att vara gratis för din första ansökan efter den perioden, enligt företaget.

Om du väljer att fortsätta med migreringsprojekt, är Cloud Technology Partners mete att hjälpa. I samband med PaaSLane release, det meddelar tre nya metoder tjänster inriktade på AWS migreringar. De omfattar djupare applikations bedömningar för att hjälpa organisationen att prioritera och välja vilka arbetsbelastningar för att flytta, moln-native applikationsutveckling och managed services till att hålla produktions- och dev / testmiljöer i ordning.

 berättelser

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Cloud Technology Partners underlättar moln migreringar, moln integrator testa appen migrationstestverktyg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin