Intel steg upp sin Atom mobila tryck

Intel trappar upp sin mobila chip kadens med nya Atom-processorer kommer upp som chipjätten försöker locka fler smartphone och surfplattor tillverkare att gå med sin plattform.

På Mobile World Congress i Barcelona, ​​Intel beskrivs följande

Sammantaget Intels nya Atom-processorer — Z2580, Z2560, Z2520 — finns i hastigheter från 1,2 GHz till 2 GHz. Processorerna stöder också större skärm tabletter.

Lägg upp och Intel sådd världen med sina Atom chips och träna avtal med hårdvarutillverkare. Företaget har dock fortfarande en grov väg att konkurrera med artister som Qualcomm och ARM. En tydligare bild av Intels mobila framgång kommer att dyka upp i början i slutet av året.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

En dual-core Atom-plattform för smartphones som kommer att fördubbla beräkna och öka grafisk bearbetning,. Multi och flerbands LTE marker för global roaming. Dessa processorer kommer att landa i den första halvan av 2013., Asus kommer att lansera en ny Atom Z2420 baserade Android tablett,. Lenovos IdeaPhone K900 är den första produkten med den nya Atom-processorer. Dessa telefoner visas i Kina under andra kvartalet,. En färdplan som innehåller en quad-core Atom-system på ett chip, dubbad Bay Trail, en processor för julhandeln 2013.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada