Juniper Networks ledn: ‘Första världs upprördhet “kommer inte att hjälpa it-säkerhet

SAN FRANCISCO — Vi är alla delaktiga med angrepp på privatlivet och känsliga uppgifter, enligt Nawaf Bitar, senior vice president och general manager för säkerhetsaffärsenheten på Juniper Networks.

I sitt tal vid 2014 RSA Conference på tisdag morgon, Bitar föreläste att vi bevittnar symptomen på en ny sjukdom: “. Först-world upprördhet”

Vår integritet invaderas. Allmänhetens förtroende är en hela tiden låg. Attacken på vår information är upprörande “Bitar anmärkte.” Men vet du vad, jag tror inte att vi ger ett dugg. Jag är trött på att prata om övergrepp. Det är lätt att prata om övergrepp.

Vår integritet invaderas. Allmänhetens förtroende är en hela tiden låg. Attacken på vår information är upprörande “Bitar anmärkte.” Men vet du vad, jag tror inte att vi ger ett dugg. Jag är trött på att prata om övergrepp. Det är lätt att prata om övergrepp.

Bitar hävdade att “gilla en orsak på Facebook” eller “retweeting en länk” är inte lämpliga skärmar av upprördhet.

Inte dyker upp vid en konferens är inte ilska, “Bitar fortsatte att dra några applåder från inlednings publiken när han refererade, en kort ramaskri på sociala medier förra månaden, efter flera avslöjanden från Edward Snowden om en förbindelse mellan RSA och National Security Byrå.

En grupp av talare som dras ut ur RSA Conference, inrätta en rival endagssäkerhetskonferens, TrustyCon.

Men bortom cyberattacker och tillhörande förgreningar, Bitar föreslog vi nu bevittnar det största hotet av alla: apati.

Microsofts Brad Smith: “Vägen till helvetet börjar vid bakdörren, Attacker, avbrott, förstörelse topp oro för NSA chefen, säkerhet och sekretess: Nya utmaningar

“Du i detta rum har förmåga och kapital för att kräva bättre, men vi står fast vid att titta på vår integritet urholka” Bitar klagade.

Att försvara hur långt apati har tagit över den offentliga attityd, Bitar pekade än bara säkerhetsöverträdelser riktar detaljhandelskedjor och moln lagring leverantörer till diskussionen om vapenlagar i spåren av attacken i Newtown, Conn. Till “finansiella industrin driver giftig panträtt i intet ont anande investerare. ”

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

Bitar teoretiserade att vi bara ska flytta till handling när “reella värden” attackeras, definierar att det bara finns två som vi verkligen bryr sig om: familj och pengar.

Integritet, han reflekterade, är “långt borta”, men han varnade det är “hög tid vi lagt vår information” i listan.

Cyberattacker som stjäl information som är en daglig företeelse “, säger Bitar.” Data är en av våra mest värdefulla ägodelar, och vi bör behandla den som sådan.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Mer från RSA 2016

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer