Koreanska chipmaker att förvärva amerikanska halvledarföretag, flashminne fokus

Koreanska halvledarföretag Hynix meddelade i morse att det kommer att förvärva Santa Clara, Kalifornien-baserade lagrings fast Link_A_Media enheter i ett försök att öka sin konkurrenskraft i NAND-flashminne marknaden.

Processorer, Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna, processorer, Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys, hårdvara, AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen

Köpeskillingen har inte offentliggjorts.

Åtta-åriga LAMD specialiserat på utveckling av halvledar system-on-chip, så kallade SoCs eller helt enkelt styrenheter, för datalagring. Controllers arbeta med processorer för att öka hastigheten och tillförlitligheten i flashminnet.

Det är en viktig skillnad eftersom de mobila och moln sektorer fortsätter att växa, smartphones, surfplattor och inbyggda applikationer all favör flashminne som en lätt, snabb, liten och hållbart alternativ till disklagring.

NAND flash användes en gång i en grundläggande, obehandlad form, nu, det allt säljs med styrenheter gränssnittshastigheter och minnes densiteter ökning av solid-state-enheter och andra enheter.

Vi förväntar oss att vår NAND-flash konkurrenskraft kommer att förstärkas ytterligare genom förvärvet av LAMD “Hynix vd Oh Chul Kwon sade,” som har omfattande kompetens inom styrteknik och utmärkta tekniska resurser.

Intel lanserar 7: e generationen processorer för att driva 4K UHD till massorna

Vision och neurala nät driver efterfrågan på mer kraftfulla marker

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

AMD slår tillbaka mot Intel dominans med Zen