Lenovo ger smartphones till Malaysia

Kinesiska PC jätte expanderar sin smartphone närvaro i regionen när det inked en affär med IT-leverantören ECS ICT att distribuera sina telefoner i Malaysia för första gången.

Rörlighet, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå; telekom;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga

I ett pressmeddelande torsdagen, sade ECS ICT har förseglat ett distributionsavtal med Lenovos Malaysian enhet Lenovo teknik för att distribuera två Android Jellybean-drivna smartphone-modeller – det S890 och P770 – i landet.

“Vi är glada över att utses till den första att fördela en av de snabbast växande smartphone märken i den malaysiska marknaden. Lenovo är redan en ledande aktör på den kinesiska marknaden och är nu angelägna om att översätta sin framgång på den internationella scenen”, säger foo Sen Chin, vd på ECS ICT, i förberedda uttalanden.

Lenovo in på smartphone marknaden i 2011, men det har snabbt etablerat sig i Kina för att vara, den näst största smartphone tillverkaren, med 13,2 procent av marknaden under 2012, tillade den.

Malaysia är den senaste marknads det kinesiska företaget erbjuder sina smartphones, gå, Indien, Indonesien, Filippinerna, Vietnam och Ryssland.

I januari visade Lenovo att dess, smartphone verksamhet i Kina hade vänt lönsam. Detta bidrog till att bolaget uppnår sitt bästa någonsin tredje kvartalet finansiella resultat, med rekordsiffror för både försäljning och vinst på US $ 9,4 miljarder US $ 205.000.000, respektive.

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga