Mer än 11.000 bots lever nu på Facebook Messenger

Bara tre månader efter lanseringen av Messenger Plattform betaprogrammet för utveckling av bots, Facebook på fredagen sade mer än 11.000 bots har lanserat på plattformen.

De sociala medierna Företaget meddelade också flera nya funktioner för plattformen, inklusive en som kallas snabba svar, som uppmanar användare att välja en av ett fåtal specifika meddelanden för att skicka och annan kallat persistent meny, som visar användare tillgängliga kommandon.

Fler bots är på väg, med mer än 23.000 utvecklare anmält sig för att bygga robotar med verktyg från Wit.ai den naturliga språkbehandling start att Facebook förvärvade förra året.

Mer än 900 miljoner människor världen över använder Messenger varje månad, sade Facebook. Postbefordringsfirmor övergripande växer i popularitet och används alltmer som ett sätt att kommunicera med företag.

En undersökning som släpptes tidigare i veckan av det mobila ekosystemet Forum hävdade att 66 procent av konsumenter över hela världen har ingrepp med företag via chatt apps.

Jag är begrudgingly villig att erkänna att Facebook Messenger håller på att bli “en app för all kommunikation” som uppmanar människor, inte siffror, som jag alltid velat oavsett enhet val.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien