Microsoft erbjuder titt på funktioner i uppdatering 2 för Windows 8.1, Windows Server 2012 R2

En vecka före tillgången till den andra uppdateringen för Windows 8.1 och Windows Server 2012 R2, är Microsoft tjänstemän dela en lista över vad användare bör förvänta sig, funktionsmässigt.

Precision pekplatta förbättringar: Tre nya inställningar för slutanvändare har lagts till: Lämna pekplattan när en mus är ansluten, låt högerklickar på pekplattan, dubbelklicka och dra, Miracast emot. Exponerar en uppsättning av Wi-Fi direkt API: er för Independent Hardware Vendor (IHV) förare eller OEM drivrutiner för att utveckla Windows 32-bitarsprogram som körs på alla x86-baserade eller x64-baserade versioner av Windows 8.1, gör det möjligt för datorn som en Miracast mottagare;. Minimera inloggning frågar efter Sharepoint Online: Minskar antalet prompter med federerade användning att få tillgång till Sharepoint Online-webbplatser. Användare som väljer den “Håll mig inloggad” kryssrutan när du loggar in för första gången, kommer inte att se anvisningarna för successiv tillgång till att Sharepoint Online-webbplatsen.

Uppdatering 2 – som, Microsoft chefer inte kommer att kräva ut offentligt som uppdatering 2, (det är bara hänvisas till som en del av “augusti updates”) – är inställd på att anlända den 12 augusti nästa veckas Patch tisdag.

Fram till för ett par månader sedan, uppdatering 2 skulle omfatta nya mini Start-menyn. Men tjänstemän beslutat att skjuta upp tillgängligheten av den nya Start-menyn, liksom möjligheten att köra fönster Metro-stil appar på skrivbordet för Windows tröskeln. (Threshold, en k en Windows 9, beror på våren 2015.)

Nästa veckas Windows 8.1 Update 2 resultat är ganska liten, som tidigare ryktas. För Windows 8.1, uppdateringarna inkluderar

Windows Server 2012 R2-användare kommer att få buggfixar som förbättrar infrastruktur prestanda och tillförlitlighet som en del av en uppdatering 2. Tjänstemän sade att det inte blir några förändringar i systemet programmeringsgränssnitt (API), så applikationer bör “bara fungera” utan behovet av ett nytt -certification eller återvalidering.

För aktuella Windows 8.1 konsumenter som har valt automatiska uppdateringar kommer Windows 8.1 Update 2 har utbyggnad ske gradvis för att säkerställa att alla kunder får uppdateringen i tid. De som vill installera uppdateringen inför automatiska uppdateringar kommer att kunna göra så börjar 12 augusti manuellt via Windows Update.

Den andra Windows Server 2012 R2 Uppdateringen kommer att levereras automatiskt via Windows Update och eventuellt genom Windows Server Update Services (WSUS). Företag kan ta uppdateringen som helst. Mer information om uppdateringen kommer att finnas tillgänglig den 12 augusti, enligt företagets tjänstemän.

Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela

Windows 10, Windows 10 tips: Skapa en perfekt bakgrund för skrivbordet eller låsskärmen, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela, Microsoft, Kan framtiden för Android vara Windows, Windows 10, Windows 10 tips : Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick

Kan framtiden för Android vara Windows?

Windows 10 tips: Lös nätverksproblem med en återställnings ett klick