Minecraft Realms byggas på AWS “moln

Amazon Web Services har landat sitt största namn klient — åtminstone för de barn som ofta hamnar i Minecraft koma.

Skulle ditt företag behålla sin interna datacenter eller lägga ut den till en tjänsteleverantör? Vilka är drivkrafter och hinder när det gäller att molninfrastruktur? Vilka typer av arbetsbelastning är bäst lämpade för moln driftsättning och som är ledande molnplattformsleverantörer? Vi tittar på de senaste aktuell forskning om dessa viktiga IT-arkitektur frågor.

Mojang, förälder till Minecraft, på tisdag sade dess nya flerspelarspel — Minecraft Realms — kommer att byggas på AWS molnet. Minecraft Realms, en prenumeration spel, värd upp till 20 vänner en sfär och hälften av dem kan spela när som helst.

För nu är Realms finns i Sverige, men Mojang konspirerar en global utrullning. Bortsett från molnet arkitektur, är den största sak att notera om detta inlägg att jag kan vara intressant att mina barn under några minuter när jag säger att jag skrev om Minecraft idag.

Personligen är jag inte säker på att jag får Minecraft sak även när jag har försökt att spela ett par gånger. Men jag har sett tillräckligt barn sugs in olika skärmar av Minecraft känna en spel hit när jag ser det. Med andra ord, kommer Minecraft Realms måste skala och kommer sannolikt att vara en bra fallstudie för att titta på AWS.

I ett blogginlägg, AWS utropat Minecraft Realms vinna och konstaterade att det var med EC2, Elastic Block Store, Relational Database Service S3 och elastisk Load Balancing att vara värd sin tjänst. Här är molnet arkitektur, som är ganska enkel.

Cloud computing växer upp, en API på en gång

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet

Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Cloud, Cloud computing växer upp, en API åt gången, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Cloud, Twilio rullar ut nya företag planen lovar mer smidighet, Cloud, Intel, Ericsson utökar samarbetet att fokusera på medieindustrin

Att flytta till IaaS: En översikt