Mobilapp skapar ständig kontakt kampanjer via hand

EMarketing specialist Constant Contact och mobila applikationer utvecklare DIDMO har integrerat sin teknik, ett drag som gör det möjligt för små företag att använda sina handdatorer för att skapa och främja marknadsföringskampanjer via mobila enheter.

DIDMO mobila applikation, Magmito, är en del av Constant Contact AppConnect Partner Program. Ansökan gör det möjligt att skapa marknadsföring meddelanden som presenterar QR skanning koder, som levereras till mobiltelefoner, smartphones och andra mobila enheter.

Vår gemensamma målsättning är att göra det så enkelt som möjligt för småföretag att gå in i mobil marknadsföring utrymme och optimera sin marknadsföring och kommunikation med denna kanal “, säger Angelo Biasi, DIDMO vice VD för affärsutveckling, i ett pressmeddelande integrationen.” denna integration är det första steget mot att uppnå detta mål.

Integrationen kommer att tillåta ständig kontakt användare (cirka 500.000 småföretag) för att skapa mobila applikationer som interagerar med deras Constant Contact konto. Apparna kan innehålla bilder, video, text, RSS-flöden och klicka för att ringa funktioner. På baksidan kan Magmito användare (det finns cirka 15.000) använd ständig kontakt konton för att främja deras mobilt innehåll via e-post, sociala medier och andra distributionsbilar.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien