MylifeB sociala nätverk syftar till att betala användarna för bokföring

En annan sociala nätverk har inlett med ett löfte om att betala sina användare för intressant och ursprungliga innehållet. Prag baserat start MylifeB avsikt att vända världen av sociala medier runt.

I stället för att slösa bort din tid på en sociala medier webbplats, avser plattform för att ansluta användare som producerar givande information.

MylifeB grundare Thomas Benes blev trött på att bli distraherad av roliga men irrelevanta bilder när han försökte hitta något på sociala nätverk.

Hans uppdrag är att göra det enkelt för vem som helst att utforska givande information och upptäcka människor på nätet. Han vill också användare av plattformen för att känna “nöjd och uppskattat”.

Även användare på sociala medier tenderar att dela sin know-how med andra gratis, beslutade laget att genomföra en betalningsmodell. Denna modell betalar användare för användbart innehåll som kan delas genom MylifeB sidor eller artiklar.

MylifeB är utformad för att hjälpa sina medlemmar att hitta likasinnade personer från hela världen och hitta information i artiklar eller inlägg.

Möjligheten att tjäna pengar är öppen för alla som använder plattformen. MylifeB delar 60 procent av sin annonsintäkter från hela plattformen. Detta inkluderar innehåll som skapats av användaren och annonsvisningar.

Om en artikel betraktas 1000 gånger sedan innehållet skapare kan göra upp till $ 15 för denna artikel. Om det finns 1000 diskussioner om artikeln då betalningen är $ 10.

Page skapare kan tjäna upp till $ 10 för 1000 visningar av en sida och upp till $ 1 för 1000 visningar av ett inlägg.

Plattformen vill säkerställa att den är fylld med innehåll av hög kvalitet, så det finns gränser i stället för att stoppa spammare. Användarna behöver för att nå 1.000 anhängare för att börja tjäna pengar från platsen.

Innehållsproducenter och ämnesexperter upptäcks av människor som söker innehåll. Märken kan skapa sidor för att kommunicera med sina kunder och dela information.

“Vi älskar att vara omgiven av positiva ambitiösa likasinnade.” sade Benes.

Webbplatsen har några rynkor att reda ut under de första månaderna. En del av den engelska texten på webbplatsen kan städat, och upptäcka människor att ansluta med kan vara lite lättare. Så snart efter lanseringen dessa glapp kan lätt redas ut.

Kommer nya sociala nätverk Ello slutligen störta Facebooks dominans,? Nytt socialt nätverk Tsu aktier annonsintäkter med innehållsskapare, nytt socialt nätverk Tsu tecknar en miljon användare på bara fem veckor, Solaborate lanserar ny social plattform enbart för tech yrkesverksamma, sex sociala nätverk för företag, Åtta sociala nätverk värd en närmare titt

Nätverket har löfte – även om tjäna pengar från dina inlägg är inte din primära motivation. När allt kommer omkring, har bra innehåll matters- så får betalt för ditt innehåll måste vara grädden på moset.

 artiklar

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport