Nokia Lumia 2520 RT tablett tillgänglig i USA för $ 400 den 22 november

Nokia meddelade, Lumia 2520 tablett, på Nokia World i oktober. Nokia meddelade just att Windows 8.1 RT-enhet kommer att lanseras i USA nästa vecka.

Nokia Lumia 2520 kommer att lansera på AT & T i svart den 22 november för $ 399,99 med ett avtal om två år. AT & T erbjuder också en affär där du kan köpa en Lumia 925, 1020, eller nya 1520 och slå $ 200 av priset på 2520, vilket gör det bara $ 199,99 med en av dessa telefoner.

En aspekt av denna tablett som skiljer den från Microsoft Surface 2 är integrationen av cellulärt trådlöst. Jag har LTE på min 3: e generationens iPad och tycker att det är mycket bekvämare och funktionell än att tjudra till en telefon och slå två batterier.

Data planer endast för AT & T tabletter varierar från $ 14,99 (250MB) till $ 50 (5 GB). Folk verkar inte vara fans av tablettkontrakt i det förflutna så att vi får se om denna prissättning plan fungerar för AT & T och Nokia.

Personligen föredrar jag möjlighet att köpa en månad av data när jag behöver det, men sedan det ursprungliga priset för enheten skulle gå upp också. Jag är inte säker på om du kan köpa detta utan kontakt och vad det kostar, men kommer att försöka ta reda på. Jag hittade bara ut utanför kontraktspriset är $ 584,99 (kan faktiskt vara $ 499 på AT & T). Det ser ut som en fantastisk bit av hårdvara, men det kan vara en tuff sälja med Windows Pro tabletter / datorer tillgängliga för mycket mindre.

Det är intressant att Nokia är att föra en del av sin avancerade kamerateknologi till en tablett med 6,7 megapixelkamera med Carl Zeiss optik. Jag har sett massor av människor som använder sin iPad för att ta bilder och video och undrar om den nya Lumia kommer nu också att visas i vägen medan jag försöker att titta på sport.

Lumia 2520 ser ut som en söt bit av hårdvara och jag hoppas att prova det snart. Jag tycker personligen Microsoft Surface hårdvara för att också vara fantastiskt så det är fantastiskt att se en annan leverantör släpper en hög kvalitet, premium Windows-enhet.

 webbplatsen läsning

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Microsofts verkliga Surface 2 konkurrent: Nokias Lumia tablett, Nokia lanserar första riktiga tablett, och det är en RT. Vänta, vad,, Microsoft Surface 2 vs Nokia Lumia 2520:? Vilka Windows RT tablett segrar, Nokia lanserar phablet duo, RT tablett och Asha telefoner: Photos

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien