Nya BlackBerry, dubbla förutsägelser, LTE på handleden

Folket i Cupertino har släppt Apple Musik för Android. Beta-appen och service kommer med en tre månaders gratis testperiod och kräver Android 4.3 och ovan. Den registreringsprocessen är inte optimerad för Android så de som vill köpa en prenumeration eller uppgradera behöver en Mac eller iOS-enhet.

Källa: Appleinsider

Populär tangentbordet app SwiftKey 6,0 kan nu förutsäga de kommande två ord användaren kan skriva. Appen har länge varit korrekt på att förutsäga nästa ord som lär sig användarens skrivvanor över tid.

Utvecklarna tror att det kan nu exakt gissa de närmaste två ord.

Källa: Android Central

Hot om läker av sin första Android-telefon, har ryktet att BlackBerry kommer att släppa en sekund. Wien avstår glid tangentbordet av Priv till förmån för en som alltid är under skärmen.

Inga ord har läckt om tillgänglighet.

Smartwatches kör Android kommer snart att ha mobilanslutningar finns som en del av mixen. Den första telefonen med LTE är LG Watch Urbane LTE och fler väntas inom kort. Med cellulära ombord betyder Android Wear-enheter kan få på nätet när ingen Wi-Fi är runt.

Källa: PCMag

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

Twitter reaktion på Apple Launch

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vatten motstånd, fem färger

Apple musik nu på Android i betaform

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

SwiftKey förutspår nu dubbelord

Nya BlackBerry telefon läckt, Wien

Cellular kommer till Android Wear