Nyaste Skype betaversioner för Windows och Mac inkluderar Live Messenger integration

Integrationen mellan Skype och resten av Microsofts egenskaper långsamt sippra ner.

Microsofts Skype enhet meddelade den 13 september att den gör det möjligt för logga in med Windows Live ID – nu kallas Microsoft Account – i den senaste Skype för Windows beta (version 5.11). Detta innebär genom att logga in med ett Windows Live ID, kommer användare att kunna skicka och ta emot snabbmeddelanden och se närvaro ifnormation från dem som använder Live Messenger, Xbox, Hotmail eller Outlook.com.

Microsoft gör det möjligt för samma integration via en ny Skype 5.11 för Mac beta, liksom.

Enligt Microsoft, det finns också bättre Facebook integration i Skype 5.11 beta, så att användarna kan logga in direkt med sina Facebook-konto inloggningar utan att behöva skapa ett Skype-konto först.

De som väljer att logga in på Skype med hjälp av sina Microsoft eller Facebook konton kommer att ha möjlighet att länka sina Skype-konton. De som går den vägen kommer att se en kombinerad lista över vänner.

Den nya Skype UI är nu “uppdateras och plattas” med en “enklare och mindre rörigt look” i den senaste beta. Och det finns mer “hjälpa oss att förbättra kvaliteten på våra produkter” telemetri insamling erbjudanden. De som väljer att ge denna information till Microsoft bör veta att rapporter skickas till Microsoft kan innehålla sina Skype-ID och / eller Microsoft-konto-ID.

Skype 5.11 för Windows beta är nedladdningsbar från Skype beta platsen. Mac-versionen av Skype 5,11 beta är här.

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Apple ger iWork samarbetsfunktioner

Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack

Brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze

Samverkan; Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, Apple ger iWork samarbetsfunktioner, samarbete, Microsoft att nötkött upp Skypes gruppsamarbete förmåga att ta på Slack, rörlighet, brasilianska regeringen skulle förbjuda Waze